Wellness & Lifestyle

Wellness en Lifestyle (2e gr.) | Wellness en Schoonheid TSO (3e gr.)

Van deze zachte sector maken wij een sterkte! 

In Wellness & Lifestyle combineer je het beste van twee werelden: Samen met ons benader je schoonheidsverzorging vanuit een theoretisch en een praktisch perspectief!

Over deze richting

We vertrekken vanuit een goede wetenschappelijke basis, met nadruk op chemie en biologie. Je leert de mogelijkheden en beperkingen van producten kennen, en weet kritisch om te gaan met reclame. In de praktijk leer je vervolgens over de verzorging van gelaat, handen, voeten, lichaam, haar en make-up – om zo te groeien tot een heuse specialist in schoonheid!

In de derde graad laat je jouw klanten stralen in ons KTA-salon. Je ontwikkelt sociale vaardigheden om met klanten om te gaan en hun wensen volledig te begrijpen. Het welbevinden van de klant komt steeds voorop! Zo leer je de huid te onderzoeken, om klanten vervolgens te informeren en te adviseren over aangepaste producten en behandelingen. 

Na deze richting in de dubbele finaliteit kan je twee kanten uit: je bent voorbereid om eventueel verder te studeren in het hoger onderwijs of je kan meteen een professionele loopbaan starten in een schoonheidsinstituut of als productvertegenwoordiger

Onze digitale infobrochure

Voor alle info over deze richting en pijler