Onze visie

Ons KTA bestaat uit 5 krachtige pijlers, waarbinnen bijna alle mogelijke richtingen aangeboden worden. Voor elk talent en elke interesse, kan je dus bij ons terecht!

Binnen deze vijf pijlers streven wij ernaar, om met een moderne infrastructuur en op innovatieve manier, een gepersonaliseerd leertraject aan te bieden!Onze strategische doelstellingen

Onze 3 strategische doelstellingen vormen de ‘roze’ draad doorheen onze 5 pijlers.1. Feedback is de motor van het leerproces. Met continue aandacht voor feedback, feedup en feedforward streven wij ernaar alle leerlingen zo ver mogelijk te brengen en samen de leerdoelen te behalen.2. Door IT & Innovatie in de les, tijdens het leerproces en binnen onze infrastructuur te integreren, maken wij van elke leerling een kritische wereldburger, die klaar is voor de (digitale) wereld van vandaag en morgen!3. Ambitie en zelfontplooiing komen pas volledig tot hun recht wanneer iemand zich goed voelt. Het welbevinden van alle belanghebbenden (collega’s, leerlingen, ouders, …) staat daarom bij ons centraal!