Laatste nieuws:

_____________________

Haarzorg's blog

Zondag 30 maart 2014 is het zo ver ... HAIR Battle 2014

Zondag is het zover…HAIR-Battle 2014 : Een realisatie van de afdelingen haarzorg en bio-esthetiek. De voorbereidingen zijn volop aan de gang, de deelnemers zijn met volle overgave aan het oefenen.  De eerste proef, nl. "dames- of herensnit op model" start vanaf 10u00. Vervolgens komt de proef brushing op oefenhoofd, waar de lln. zelf  het ontwerp van het kapsel gemaakt hebben. Hieraan nemen maar liefst 28 kandidaten deel. Spanning verzekerd dus!   Ondertussen zijn de lln.

Nog 11 dagen....en dan is het zover........

HAIR-Battle 2014Nog  11 dagen… en dan is het zover …..Dat het een spannend spektakel zal worden staat nu al vast want niet minder dan 70 deelnemers van de afdeling haartooi zullen het tegen elkaar opnemen in 6 verschillende proeven, naast dames- en herensnit op model zullen we ook gala- en bruidkapsels te zien krijgen.

Kapperswedstrijd op zondag 30 maart 2014

Kapperswedstrijd op zondag 30 maart 2014Beste blog bezoeker,Zoals je leest is er een kapperswedstrijd.We zijn nog op zoek naar enkele leuke modellen(dame, heer).Wie dit als een uitgelezen  uitdaging ,of een springplank naar een eventuele ontdekking.Graag een mailtje naar onze afdeling  haarzorg.F.dewulf@ktabrugge.be