Laatste nieuws:

_____________________

Nieuws

Onverhoopt succes voor eindwerken Digital Arts

Kortfilm krijgt professionele afwerking

Soms overstijgt een leerling zichzelf, zijn klas, zijn richting. Ward schreef een fantastisch science fiction-verhaal. Hij bracht die wereld tot leven met zo'n oogstrelende beelden. Hij creëerde de vreemdste gebouwen en ruimtetuigen in 3D en gaf ze de vreemdste namen. Ruimteschip Mathilda. Zoveel fantasie! Zoveel gevoel voor film! Ward verdient de 100% voor zijn GIP voor de volle 100%.  

Ook het Gentse post-productiehuis GRID VFX is onder de indruk. GRID VFX is één van de belangrijkste spelers in Vlaanderen voor Film en Televisie. Samen met zijn filmleerkracht bracht hij hen een bezoek. Volgend jaar krijgt hij van deze mensen de mogelijkheid om zijn film professioneel af te werken. Zo kan hij de kijkers van één of ander kortfilmfestival ook nog eens verbazen.

Biermerk zoekt bier

Thijs bedacht een fictieve naam voor een biermerk en werkte voor zijn GIP een huisstijl, logo en campagne uit voor zijn bier. Zijn leerkrachten brachten hem echter in contact met een Brugse amateurbrouwer uit de … Jan Breydellaan. Zo krijgt ook zijn eindwerk een tweede leven.

Board en contract getekend

Milan creëerde zijn eigen merk voor longboards. Naast een logo en promofilm, viel vooral de tekening van zijn longboard in de smaak bij de jury. Blijkbaar waren zij niet de enige. De eerste longboards met tekeningen van Milan zijn ondertussen in productie.